| Замъкът на мира | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Алистър Джейсън Admin
Брой мнения : 227 Join date : 29.11.2009 Age : 27 Местожителство : In your dreams
| Заглавие: Замъкът на мира Пон Ное 30, 2009 7:41 pm | |
| Някъде далеч, на север, се намирал чуден замък. В него винаги царял мир и спокойствие. В замъка се пази голямо богатство. Наследствен прелестен меч се предава от поколение на поколение. | |
|
| |
Алистър Джейсън Admin
Брой мнения : 227 Join date : 29.11.2009 Age : 27 Местожителство : In your dreams
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Чет Дек 10, 2009 7:27 pm | |
| Няколко дни след събранието на смъртожадните Алистър реши, че трябва да атакуват. Всички се магипортираха близо до замъка и внимателно се промъкнаха до стените му. - Бомбарда Максима - извика Алистър, за да строши масивната врата на замъка. Заклинанието я удари и тя със силен трясък се стовари на земята. Смъртожадните навлязоха в замъка, където всички уплашено се мъчеха да се защитят. - Авада Кедавра - Алистър насочи пръчката си към един магьосник, бягащ наблизо. Зелената светлина го уцели и той се сгромоляса като малка парцалена кукла, готова да се подчини на най - малкото желание на притежателя си. Останалите смъртожадни се биеха наблизо. Алистър кимна на Василиса и двете се отправиха към подземието, където знаеха, че се съхраняваше меча. | |
|
| |
hermione_granger Admin
Брой мнения : 50 Join date : 30.11.2009 Age : 28 Местожителство : Гримолд 12 ;]
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Нед Дек 13, 2009 5:46 pm | |
| Стоях в кабинета си в Министерството ,подпряла глава на юмрука си.Бях се замслила за Сириус и за момента в който се опитаха да ме убият,в нощта на смъртта му.Напреднах паметта си,но не успях да си спомня лицето на смъртожада,който ме бе нападнал...Изведнъж в стаята влетя Ремус-друг аврор: -Хърмаяни...трябва спешно да говоря с теб! -Какво се е случило?-попитах аз и станах от стола си -Смъртожадите са астакували замъка на мира...трябва да ги спрем,преди да са взели още жертви! Аз и другите аврори се магипортирахме там.Вътре бе много тъмно. -Лумос Максима!-замахнах с пръчката си и от върха й заблестя светлина и ние продължихме. ''Вероятно търсят меча''-помислих си и изведнъж чухме гласове зад нас... | |
|
| |
Алистър Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Нед Дек 13, 2009 5:54 pm | |
| Изведнъж Алистър чу шум. - Тихо! - заповяда тя с властен глас. Всички замълчаха, но се чуваха само далечни гласове. - Лумос Максима - извика Алистър и светлината освети целия коридор. Тогава смъртожадната забеляза няколко сенки и ги посочи тихо на Василиса. Приятелката й кимна и двете се отправиха натам. След минутка Джейсън разбра, че това са аврори. Усмихна се и насочи пръчката си. След малко стигнаха точно зад тях. Алистър опря пръчката си на гърба на една от аврорките и каза много тихо: - свалете пръчките и се предайте! Обкръжени сте. Един от стоящите наблизо аврори се изплю в краката на смъртожадната, но това беше най - голямата му и последна грешка. С едно движение на пръчката се строполи на пода. Алистър тихо се усмихна и каза: - е, предайте се де! | |
|
| |
hermione_granger Admin
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Нед Дек 13, 2009 6:04 pm | |
| - Свалете пръчките и се предайте! Обкръжени сте.-каза някой от тях. Ние се спогледахме.Един от приятелите ми се изплю в краката на една от тях,но ...не бе моментът за такива дейстия.Смъртожадната вдигна пръчката си и каза: -Авада Кедавра! След миг той се строполи на земята,точно в краката ми.Не усещах страх...а неизмерим гняв... Кимнах на останалите и те останаха неподвижни. - Е, предайте се де!-извика тя Изведнъж аз извадих пръчката си и извиках: -Петрификус Тоталус!-червен лъч се образува от върха на абаносовата ми пръчка и се насочи към една от тях,но тя отскочи лъча. -Ние сме аврори!-извиках аз-Замъкът е обграден! Те се споледаха а една от тях извика: | |
|
| |
Алистър Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Нед Дек 13, 2009 6:12 pm | |
| - Ха, нима смяташ, че ще ме излъжеш - присмя се Алистър. - Хорменум Ривелио - магията на Василиса прелетя край тях. - Наистина има някой. - Това не ни пречи да изпълним задачата си. Аз си избирам тази тук - Джейсън посочи жената, която до преди малко бе сочила с магическата си пръчка. - Учили са те да се дуелираш, нали? Алистър кимна леко с глава, но противничката й не направи нищо. С магическата си пръчка Алистър я накара да го направи. - Ха така. Да започваме. - Експелиармус - аврорката не се бави. - Да не мислиш, че с жалките си магии ще ме спреш. Сектусемпра. Джейсън не беше сериозна. Магията й бе лесна за избягване, а и аврорката не бе слаб противник. Тя се отдръпна и запрати ново проклятие към смъртожадната. алистър се отдръпна и се изсмя зловещо. - Нима нямаш никакви обноски? Не ми каза дори името си. | |
|
| |
hermione_granger Admin
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Нед Дек 13, 2009 6:22 pm | |
| Погеднах жената срещу мен право в очите.Един от останалите аврори вдигна пръчката си и я насочи към нея,но аз я хванах и без да отмествам поглед от противничката си му казах да се отдръпне.След това казах: -Защо искаш да научиш името ми?-попитах аз Смъртожадната се изсмя: -Интересно...какво лошо има в това,да знам кой възнамерявах да убия допреди малко?!? Учудих се...имах странното чувство,че познавам жената срещу мен...имаше нещо познато в погледа й. -Аз съм Хърмаяни Грейджър -Блек...аврор и...-не...дали знаеше,че съм министър? Тя се обърна към мен и отвърна през смях: | |
|
| |
Алистър Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Нед Дек 13, 2009 6:32 pm | |
| - О, нашата скъпа министърка - отвърна презрително Алистър. - А ти не ще научиш скоро истинското ми име, но можеш да се обръщаш към мен с "Маскираната". Аврорката презрително се усмихна, но не й оставаше много време. Джейсън все още не смяташе да се дуелира сериозно. Смъртожадните стояха зад нея, както и аврорите - зад Грейнджър. - Какво чакате, биите се - заповяда властно Алистър и смъртожадните се окопитиха. Всеки си избра противник и битката започна. - Сега сме само аз и ти - двете започнаха да се обикалят една друга. - Да стартиране с малко. Сега ше усетиш вкуса на болката. Круцио! Аврорката падна на земята, гърчейки се от болка. Виковете й бяха доста силни. - Знаеш ли - вредиш на слуха ми - каза подигравателно Джейсън. - Силенцио. Министърката млъкна, но се бореше. Скоро успя да отхвърли проклятието. Говорът й също се възвърна. | |
|
| |
Кармен Розиер смъртожаден
Брой мнения : 2 Join date : 13.12.2009
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Нед Дек 13, 2009 7:47 pm | |
| Кармен се магипортира точно зад "Маскирата" и се засмя коварно. -О, какво виждам тук, аврорчетат май пак са решили, че могат да направят нещо. Какви празни надежди само!- каза подигравателно Розиер. След това насочи пръчката си към аврорката -Круцио! След това насочи вниманието си към един от другите аврори, който явно се опитваше да запрати някакво заклинение към нея, което тя веднага отблъсна. -Авада Кедавра! -Блесна зелена светлина и аврорът не можа да са спаси и падна на земята, мъртъв. -Кой ще е следващият!?- попита презрително Кармен. Веднага един аврор и се нахвърли и двамата започнаха да се дуелират. Опитната смъртожадна досега не бе губила дуел и с лекота отблъскваше заклинанията на аврора и го засипваше с по-мощни безсловести, проклятия. | |
|
| |
hermione_granger Admin
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Нед Дек 13, 2009 9:41 pm | |
| Битката бе в разгара си. - Сега сме само аз и ти - започнахме да се наобикаляме една -друга - Да стартиране с малко. Сега ше усетиш вкуса на болката. Круцио! Болката бе ужасна. - Знаеш ли - вредиш на слуха ми - каза подигравателно тя. - Силенцио. Скоро заклинанието отмина. -Експелиармус!-извиках аз и лъча я запрати на другия край на залата -Сектусемпра-отново извика тя -Протего! По тялото и започнаха да се образуват множество рани и тя падна на земята,като се гърчеше заради болката си.Изведнъж друг смъртожаден ме нападна в гръб,но само с едно замахване на пръчката ми дебели въжета се обвиха около него.В този миг друго бе привлязокло вниманието ми:Алистър се бе съвзела,но сега стоеше срещу мен,сложила пръчката си в джоа на мантията.След миг тя започна: | |
|
| |
Алистър Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Нед Дек 13, 2009 9:49 pm | |
| - Сега искаш ли да видиш един фокус? - запита Алистър. - Инкарцерус. Джейсън бе опитвала това и знаеше, че ще успee. Магическата й пръчка се завъртя и изстреля дебели въжета към Хърмаяни. Те я овързаха здраво и смъртожадната извади пръчката си. - Харесва ли ти? почти като истинска магия, нали? - саркастично говореше Джейсън. Зад нея един аврор се опита да я спре, но Алистър го повали с безсловесно заклинание. - Не се научихте - жената поклати глава. - Хей, Кармен, остави ми аврора, с който се бориш. - Защо? - учуди се Розиер. - Трябва ми - сепна се Джейсън. Розиер се усмихна и извика към аврора: - Левикорпус Той мигновено увисна във въздуха. Джейсън отново се обърна към Грейнджър, която се бе освободила. - Сега, Грейнджър, кажи ми - чистокръвна ли си или не? | |
|
| |
hermione_granger Admin
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Пон Дек 14, 2009 9:02 am | |
| Знаех,че това далеч не е последната ни битка с ''Маскираната''.Продължаваше да ме измъчва чувството,че познавам тази жена и съм я виждала и на друго място.Какво ставаше тук?Изведнъж се подсмихнах на Алистът и ...изчезнах.Магипортирах се в другия край на помещението.Пон лицето й се появи лека усмивка,тя също знаеше,че щяхме да се изправим една срещу друга в още битки... Изведнъж тя се озова срещу мен с пръчка,насочена към главата ми. -Предайте се,Грейнджър! -Никога!извиках аз-Круц... Бяхме прекъснати от силен шум.В помещението бяха нахълтали още аврори и стояха с вдигнати пръчки срещу смъртожадните.На мраморния под лежаха безжизнените тела на приятелит ми и някои смъртожади.Погледнах Алистър право в очите,а,като двете едновременно свалихме пръчките си и ги насочихме към земята,а тя каза: | |
|
| |
Алистър Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Сря Дек 16, 2009 8:42 pm | |
| ПОНЕЖЕ СЕ ПОЛУЧАВА РП НА ДВЕ МЕСТА ПРИКЛЮЧВАМ РПто ТУК.
- Ха, имам по - важна работа. Но пак ще се срещнем, помнете ми думите, Грейнджър. След това Алистър кимна на смъртожадните и те свалиха пръчките си. След като аврорите стояха безмълвни Джейсън нетърпеливо повика със себе си Кармен и Василиса. Те веднага се присъединиха и напуснаха под погледите на всички. Започнаха да се изкачват по стръмни дървени стълби и след петнайсет минути спряха пред врата от масивно дърво. - Бомбарда Максима - насочи пръчката си Алистър. Вратата рухна и се откри прелестния меч. Той блестеше под светлината, запалена от магическата пръчка на Кармен. Главната смъртожадна се приближи и бавно пое меча. Вдигна го победоносно и заповяда на всички да се магипортират до скривалището. Тя, сама, тръгна към министерството. | |
|
| |
hermione_granger Admin
| Заглавие: Re: Замъкът на мира Пет Дек 18, 2009 9:23 pm | |
| Магипортирах се пред замъка на мира сред бял дим,заедно с останалите аврори.Там вече ме очакваше Алистър,която стоеше пред рухналата врата. -Да вървим-кимнах аз и влязохме вътре Щом присъпихме в помещението се разпръснахме.Изведнъж аз спрях посредата на залата и докоснах с ръка мястото пред себе си.Спомних си,че тук бе убит е един от аврорите...Колко хора загинаха по вина на смъртожадните този ден...това не бе честно...усетих как тъгата ми се смесва с неописуем гняв.Алистът стоеше малко зад мен и Ремус...след миг чухме шум... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Замъкът на мира | |
| |
|
| |
| Замъкът на мира | |
|