| Кабинета на зам. - министъра | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Алистър Джейсън Admin
Брой мнения : 227 Join date : 29.11.2009 Age : 27 Местожителство : In your dreams
| Заглавие: Кабинета на зам. - министъра Пон Ное 30, 2009 9:02 pm | |
| Никой не знаеш, че една от най - опасните смъртожадни се подвизава като заместник министър и преподавател в Хогуортс. Името й беше Алистър Джейсън и се бе внедрила в министерството. | |
|
| |
hermione_granger Admin
Брой мнения : 50 Join date : 30.11.2009 Age : 28 Местожителство : Гримолд 12 ;]
| Заглавие: Re: Кабинета на зам. - министъра Пет Дек 18, 2009 6:48 pm | |
| Бяха минали няколко дни,от последното посещение на г-ца Джейсън.Тя ме бе помолила да обсъдим правомощията й срещу борбата със смъртожадите,които наскоро бяха отнели живота на няколко аврора.Гнева ми към тях се увеличаваше с всеки изминал ден.Слънцето ,къпещо се в море от розови облаци,скоро щеше да залезе...След като поздравих секретара,влюязох в кабинета й.Тя седеше на бюроти си и пишеше нещо по парче пергамент,но щом ме видя се подсмихна леко и го остави в едно от чекмеджетата под бюрото и каза: -Госпожо Блек? Какво Ви води насам?-рече набързо тя,но в очите й се четеше леко безпокойство -Исках да поговрим за правомощията Ви...говорехме затова преди няколко дни,но не успяхме да довършим разговора си...-казах аз и зачаках отговора й... | |
|
| |
Алистър Джейсън Admin
Брой мнения : 227 Join date : 29.11.2009 Age : 27 Местожителство : In your dreams
| Заглавие: Re: Кабинета на зам. - министъра Пет Дек 18, 2009 6:55 pm | |
| - Аз...ами...добре. Точно преди момент щеше да прати важно съобщение до най - верните си смъртожадни, но министърката я прекъсна. Алистър се боеше, че Грейнджър ще види меча, който бе взет от Замъка на мира, понеже оръжието бе в кабинета й. В главата на Алистър се въртяха най - различни мисли, но всички бяха насочени към това, което смяташе да извърши. След минута щеше да създаде първия си хоркрукс и то точно в Министерството на магията. Тъкмо смяташе да отправи "Империо" на министърката, когато жената заговори. - Бих искала да обсъдим защо желаете правомощията. Тук вече жената се затрудни. - Аз...вие не ми ли зададохте вече този въпрос. Искам да помогна в борбата срещу последователите на тъмните сили. | |
|
| |
hermione_granger Admin
| Заглавие: Re: Кабинета на зам. - министъра Пет Дек 18, 2009 8:01 pm | |
| Усещах,че Алистър крие нещо.Магическата й пръчка стоеше на бюрото,за миг тя сякаш искаше да посегне към пръчката ,но нещо я спря. -Радвам се,че искате да ни помогнете в борбата срещу хората на Черния Лорд...чувала съм,че сте магьосница с много сили.Наистина,за нас е важно,че ни подкрепяте. Жената изглеждаше като зашеметена след моя отговор,но се съвзе.В очите й сялаш проблясваха пламъчета. -Убедена съм,че ще ни бъдете полезна... -Мммм...какви са намеренията Ви спрямо тези хора? -Закона е един...заловят ли ги,ще ги пратят директно в Азкабан.А ако се отделят от Волдемор,може би Магисъборът ще им отсъди по-лека присъда...времето ще покаже...Какво е вашето мнение,Джейсън?-усмихнах се аз и зачаках.... | |
|
| |
Алистър Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Кабинета на зам. - министъра Пет Дек 18, 2009 8:15 pm | |
| - О, да и аз смятам така - смутолеви джейсън. За миг погледа й се стрелна към магическата й пръчка, но след това се отказа. В очите й пробягваха червени пламъчета. Меча стоеше в едни счупен шкаф и можеше всеки момент да падне. В следващия момент от чекмеджето й падна листчето, на което щеше да прати писмо на последователите. Грейнджър се наведе, за да го вземе, но с бързо движение на пръчката Алистър го привлече към себе си. - извинете, но това е лично - промърмори Джейсън. Дописа тайно няколко реда и закачи писмото на совата си, която излетя през отворения прозорец. - Искате ли да обсъдим нещо друго? - смъртожадната се опитваше да се държи мило. | |
|
| |
hermione_granger Admin
| Заглавие: Re: Кабинета на зам. - министъра Пет Дек 18, 2009 8:22 pm | |
| -Ами...исках да Ви попитам дали ще придружите мен,аврорите и още няколко члена на Министерството да Замъка на мира... Алистър бе станала и бе сипала чаша тиквен сок и седна срещу мен.В този миг чашата падна от ръцете й. -Замъкът на мира?Но...защо? -Ами...открихме,че една вещ е била взета от Смъртожадните.Предполагм,че някой от тях иска да я използва за предмет на хоркрукс-в този момент преглътнах Тя отвърна: | |
|
| |
Алистър Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Кабинета на зам. - министъра Пет Дек 18, 2009 8:26 pm | |
| - Аз... да... добре. Алистър знаеше, че най - добрия начин да прикрие следите си е да тръгне с тях. Така щеше да отведе министърката по - далеч от меча, а и можеше да се направи, че е ранена. След минута мълчание Джейсън се обади. - Ще тръгваме ли? Министърката бе стъписана от тази внезапна промяна, но не го показа. Алистър изчисти чупените стъкла и зачака отговорът на Грейнджър. | |
|
| |
hermione_granger Admin
| Заглавие: Re: Кабинета на зам. - министъра Пет Дек 18, 2009 8:42 pm | |
| Наистина бях учудена от внезапната реакция на Алистър,но само казах: -Ами...да,разбира се! Ще Ви чакам там-кимнах аз и излязох.Отидох до Отдел ''Охрана на магическия ред'' и влязох в щаба на аврорите,където видях Ремус: -Какво става ,Хърмаяни?-попита той със загриженост в гласа -Съобщи на останалите,че отиваме в Замъка на мира...Трябва да проверим дали мечът е там... -Мислиш,че... -Да,Ремус...Убедена съм,че Максианата е взела меча и сега ще направи хоркрукс... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кабинета на зам. - министъра | |
| |
|
| |
| Кабинета на зам. - министъра | |
|