fantastic - world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
fantastic - world

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Оливандър

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Алистър Джейсън
Admin
Admin
Алистър Джейсън

Брой мнения : 227
Местожителство : In your dreams

Оливандър Empty
ПисанеЗаглавие: Оливандър   Оливандър Icon_minitimeНед Ное 29, 2009 8:33 pm

Магазинчето за магически пръчки. Тук имаше най - различни магически пръчки.
За да си закупите пръчка запишете:
дължина:
сърцевина:
от: (бук, ела, липа и др.)
Всички магически пръчки са по 500 галеона
Върнете се в началото Go down
https://fantastic-world.darkbb.com
Елеонор Мозли

Елеонор Мозли

Брой мнения : 31
Местожителство : In the freezing summer, empty without you... Frozen in the endless time!

Оливандър Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Оливандър   Оливандър Icon_minitimeЧет Дек 03, 2009 6:49 pm

Влязох бавно в магазина, като едно звънче оповести влизането ми. Пред мен веднага се появи един доста стар и съсухрен мъж, който обаче имаше доста весела усмивка. Той ме поздрави ведро и аз му отвърнах със същия тон.
-Каква пръчка мога да Ви предложа, госпожице? - попита ме той все така ласкателно. Аз се замислих за малко и скоро вече бях горе-долу измислила някаква интересна комбинация.
-Хм... Имате ли някакви магическа пръчка, която да е 25 сантиметра дълга, сърцевината й да е със сърцеструна от дракон и да е направена от... джел? - отвърнах на въпроса с въпрос и съвсем скоро получих кимване в отговор. След това старецът изчезна нанякъде, вероятно за да потърси такава пръчка.
До носа ми достигнаха доста миризми, повечето неприятни. Готвено, примесено с чесън, който уж прогонвал вампирите, отнякъде миришеше на застояло... Единствената приятна миризма беше на лавандула, но беше доста надалеч.
Иззвъняването на звънчето ме извади от мислите ми. В магазинчето влезе някакво високо момче с издължено лице и доста нагъл вид. То ме огледа бавно, след което се усмихна лукаво. Но след като получи ледения ми поглед в отговор, веднага отвърна поглед и уж започна да разглежда пръчките.
Старецът се върна с една кутийка в ръка. Извади пръчката и внимателно ми я подаде. Замахнах леко с ръка и остана прекрасна златиста диря. Оливандър остана зашеметен от резултата и по лицето му се откри широка усмивка. След това му платих. Петстотин галеона биха ми се сторили много, ако нямах много по-стойностни бижута в трезора.
На излизане онова момче отново ми хвърли един поглед, но сам се отказа от опитите си. Усмихнах се, излизайки на мрачната уличка, и продължих нататък.
Върнете се в началото Go down
http://magic-wizardry.forumotion.net/forum.htm

Оливандър
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
fantastic - world :: Диагон - Али-
Идете на: